Oplev den
​gode stemning

​Selskaber og catering

​Uanset om du skal holde et stort eller lille selskab, barnedåb, konfirmation, bryllup eller en hyggelig vennemiddag kan vi i fællesskab komme frem til en menu der passer din fest. Vi har derfor ingen faste menuer. Vi sørger selvfølgelig for at maden er veltilberedt, velanrettet og at man som gæst ikke går sulten fra borde.

Bestil din islagkage som vi fremstiller specielt til lejligheden.Vi laver både store og mindre kager, med de smage du vælger og tilsætter f.eks frisk frugt, knust vaffel, karamel og andet lækkert.

Til Scoop-selv isbar kan du leje vores minivitrine. Du vælger frit mellem 4 forskellige slags hjemmelavet is. Belgiske vafler eller friskbagte crêpes kan tilvælges.

SELSKABER & ARRANGEMENTER

Der er nu mulighed for at leje sig ind – gøre brug af vores store nye lokaler. Det kan være til konfirmationer, fødselsdage, firmafester, kulturelle arrangementer, events osv. Vi har plads til mange forskellige typer arrangementer, så kontakt os med din ide, hvis du mangler et lokale, så finder vi nok en løsning.

Vi vil selv løbende arrangere forskellige events og specielle aftener med danseundervisning i f.eks salsa, tango eller samba, latinamerikansk buffet og lækre drinks – mojitos, pisco sour, cuba libre m.m.​

Telefon: 26 20 65 46

E-mail: info@casacarola.dk

CASA CAROLA ApS

Vestergade 58, 8000 Aarhus C

CVR: 33156286

facebook-logo​      smiley

Åbningstider

Udvidet åbningstider ved selskaber og events

Mandag, tirsdag og onsdag

Tango Malevaje danseskole

Torsdag

kl. 18.00 - 23.30

Fredag og Lørdag

kl. 18.00 - 02.00

Søndag

kl. 18.00 - 22.00​

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt